wandelen Ieper 13 Km

Het weer leek vandaag wat minder maar hier in het westen verbeterde het op tijd voor een wandeling in de namiddag. Aanvankelijk dreigde de bewolking nog wel eens maar uiteindelijk kwamen er mooie opklaringen. Het zou zelfs best fietsbaar geweest zijn maar dat is er dus ook vandaag niet van gekomen.
Ik deed een andere klassieker maar dan eentje die ik niet zo vaak doe, richting Dikkebus vijver. Ik doe deze wat minder omdat ik hem voor een groot deel wat eentoniger vind, dat betekent natuurlijk niet dat er onderweg niets leuk te zien is.

https://www.strava.com/activities/2845445089

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s