wandelen Ieper 16,5 Km

Gisteren was het niet echt geschikt weer om actief te zijn, zelfs op de terugweg van de Delhaize heb ik even moeten schuilen.
Vandaag leek het weer wel beter mee te vallen dan dat gisteren nog voorspeld was. Al kwam er op de middag wel een dik en donker wolkendek opzetten, waardoor ik toch maar voor een wandeling koos. Al is het ook wel gewoon mooi om tussendoor eens te gaan wandelen, je ziet toch wat meer dan op de fiets. Zo stond ik vandaag bijvoorbeeld plots midden tussen kleine donker paarse paddenstoelen die ik nog niet eerder ergens zag. In de loop van de wandeling kreeg ik trouwens toch weer mooie opklaringen.
De vogels zijn momenteel nog moeilijk, zij kunnen zich nog behoorlijk verschuilen tussen het nog behoorlijk dikke bladerdek. Dat maakt ze lastig om te spotten en te focussen, je hoort ze beter dan dat je ze ziet.
Ik trok vandaag nog eens te voet richting Gasthuisbossen. Dat betekende wel een kortere passage in het bos zelf. Het was op deze kortere passage dat ik plots tussen die paarse paddenstoelen stond.

https://www.strava.com/activities/2800696928

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s