wandelen Ieper 14,5 Km

Hoewel het al de hele dag grijs en miezerig was vond ik dat er toch best gewandeld kon worden. Het ging onderweg wel wat harder regenen maar alles bleef binnen de limieten om te wandelen. Voor sommigen ook binnen de fiets limieten maar die zijn bij mij toch wat strikter, tenminste wanneer ik thuis ben.
Ik ging nog eens in een andere richting, langs het Ieperleekanaal tot aan het tweede sas. Een stuk waarlangs ik dikwijls fiets maar zelden wandel. Aan het tweede sas stak ik over om aan de overkant door het bos terug te keren naar het eerste sas. Van hier is er aan de andere alleen een industriezone dus koos ik terug voor het jaagpad. Het was toch wel een lang stuk om terug te keren.

https://www.strava.com/activities/2793471654

Een gedachte over “wandelen Ieper 14,5 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s