sportrit 71 Km

In de voormiddag was er veel twijfel om te gaan fietsen vanwege het toch wel erg grijze weer maar op de middag klaarde het toch voldoende op, al waren de donkere wolken nooit ver weg. Uiteindelijk zou het wel eens de enige rit kunnen zijn deze week, de verdere voorspellingen zien er niet goed uit. Ook vandaag heb ik trouwens wel eens gedacht of ik toch niet wat optimistisch geweest was, tenslotte waren de laatste voorspellingen “overwegend” droog, maar ik ben dus inderdaad droog rond geraakt.
Ging het zaterdag nog richting de Leie, dan ben ik vandaag nog eens naar en langs de IJzer geweest. Op het keerpunt was mijn gemiddelde snelheid vlotjes 3O KmH, dan weet je dat de terugweg wat lastiger wordt.

https://www.strava.com/activities/2770115659

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s