sportrit 77 Km

Vanmorgen voor het eerst in maanden, om niet te zeggen sinds meer dan een jaar, de wekker nog eens gezet. Ik was uitgenodigd voor een ontbijtbuffet in de kazerne, ter gelegenheid van de pensionering van Dominique Henne. “In mijn tijd” 😉 werd dat afscheid gevierd met een maaltijd en bijhorende drink maar vanwege de omstandigheden, de veelvoudige pensioneringen, is dat tegenwoordig schijnbaar vervangen door een ontbijtbuffet. Dat heeft waarschijnlijk een beperktere invloed op de werklast, die door steeds minder personeel moet gedragen worden. Mijn geschiedenis met de familie Henne gaat overigens nog wat verder terug dan Dominique, eind jaren 80 was zijn vader mijn RSM bij de Nikes.
In de namiddag kon er dan weer terug gefietst worden. Er kwam wel al behoorlijk wat bewolking opzetten maar er was een stuk minder wind en de regen is pas tegen vanavond voorspeld, dus kon het weer. Het werd een wat uitgebreide versie van mijn ritje van maandag, eigenlijk een rondje rond het rondje van maandag.

https://www.strava.com/activities/2759732881

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s