wandelen Ieper 7 Km

Fietsen zat er niet in vandaag maar een wandeling leek me wel te riskeren, ondanks de beloofde intensieve buien. Ik ben ook droog rond gekomen maar kort na thuiskomst viel dan toch een buitje, al leek het me nog niet zo intensief.
Ik ben vandaag wel aan de “bovenkant” van de Verdronken Weide gebleven, de “onderkant” heeft de neiging om bij vochtig weer nogal vettig te worden. Misschien dat ik daar nog wel terug aan toe kom maar nu voorlopig nog even niet. Ik deed als extraatje aan de Menenpoort dan wel nog eens het verlengde van de Vestingen.

https://www.strava.com/activities/2754394512

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s