wandelen Ieper 14 Km

Vandaag heb ik me niet laten tegenhouden door het wisselvallige weer om nog eens een echte wandeling te maken. Hoewel ik met behoorlijk goede omstandigheden vertrok kreeg ik na 20 minuten al een bui over me heen. Toch was mijn timing behoorlijk goed. Het zou, ondanks de soms dramatische bewolking, de enige echte bui blijven.
Vanwege de regen van de afgelopen dagen maakte ik er vandaag wel een “harde” wandeling van.

https://www.strava.com/activities/2746577444

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s