sport 69 Km

Het was zondag een lange rit terug naar huis, dankzij de Duitse files goed voor 12 uur onderweg. Gisteren namiddag stond dan de verdere terugkeer naar Ieper op het programma.
Vandaag vond ik dat er, na een pauze van 10 dagen, dringend weer moest gefietst worden en, aangezien er voor vanmiddag grote kans op buien voorspeld werd, heb ik nog maar eens een ochtend ritje gemaakt. Tijdens die tiendaagse onderbreking heb ik overigens, tegen de verwachting in, geen extra gewichtsreserve terug opgebouwd. We hebben dan ook, hoewel we goed en meer dan voldoende gegeten hebben, tijdens onze “all you can eat” cruise de maaltijden redelijk bescheiden gehouden. Zeker in verhouding met vele anderen, vooral degenen die het het minst nodig hadden. Bovendien heb ik aan het buffet een behoorlijk gezond dieet aangehouden, met veel groenten en fruit, hoewel er ook wel ruimte was voor een zoetigheidje tussendoor. ’s avonds werd er “a la carte” gegeten. Hoe dan ook is er dus vrijwel niets bijgekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s