sport 68 Km

Vanmorgen nog een ritje gedaan. Normaal fiets ik ’s namiddags maar vanmiddag staat de verplaatsing naar de Kempen op het programma, dat was dus geen optie vandaag. Omdat hierna een fietsloze tiendaagse volgt moest ik vandaag dus toch nog eens van het stralende weer gebruik maken voor een fietstochtje. Tijdens die tiendaagse kan ik misschien ook terug wat reserves opbouwen want ik heb in Korea toch een paar kilo’s achtergelaten.
Het was vandaag schijnbaar fietsdag in de Ieperse scholen, 3 groepen ben ik tegengekomen. Allemaal met een geel hesje maar van de pakweg 120 deelnemers heb ik maar 3 leerlingen en geen van de begeleiders met helm gezien, tijdens een schoolactiviteit op de fiets vind ik dat toch een tekort aan opvoedkunde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s