sport 78 Km

Vandaag heb ik er, ondanks de grauwe lucht, terug op vertrouwd dat het niet zou regenen. Het bleek weer de juiste beslissing, al kon je het moeilijk echt mooi fietsweer noemen. Het klaarde gaandeweg wel behoorlijk op, ik kreeg zelfs geregeld de zon te zien, maar er stond de hele tijd ook nog een erg onaangename wind.
Ik deed vandaag nog eens mijn bergritje.
Vanmorgen ook mijn kiesbrief gaan inleveren op het stadhuis, aangezien ik zaterdagnacht met moeder richting Noord-Duitsland vertrek voor een cruise weekje. Wat ook de uitslag wordt, het zal dus niet mijn schuld zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s