Sport 79 Km

Ook vandaag was ik er gerust in dat het wel droog zou blijven in het westen, dat zeiden niet alleen mijn weervoorspellers maar eigenlijk ook al die andere wel. In het begin stond er schijnbaar weinig wind maar in de loop van de rit vond ik hem toch nog vrij stevig aantrekken. Met ook nog wat donkerdere wolken achter mij dacht ik dat het de ingrediënten waren voor toch een stevig buitje maar dat bleek niet het geval, de donkerdere wolken bleven alvast achter mij. Toen ik langs de IJzer kwam zag ik echter ook wat grauwere wolken voor mij, in de richting van Ieper. Toen was ik er toch weer niet helemaal gerust meer in maar uiteindelijk bleef het wel netjes droog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s